Lankapirtin Matleenalta tuli alkuvuodesta viestiä, että olisiko aika tehdä sytomyssy tempaus ystävänpäiväksi? Blogissakin hän haastoi meitä myssyilijöitä. Olin yhteyksissä Kanta-Hämeen keskussairaalaan ja sieltä viesti oli, että viime vuonna kerättyjä myssyjä on vielä riittävästi. Jos ei sitten tänä keväänä tempaistasi täällä Kanta-Hämeessä. Viime keräyksen jälkeen oli kuitenkin myssyjä tänne Heimolaan kasaantunut yhden kahden tyynyn pussillisen verran ja ne kävin kuluneella viikolla sairaalaan viemässä.

Kuten huomaatte, kuvat on otettu ennen lumisadetta, taitaa olla loppiaisen jälkeisenä tiistaina, kun kameran kanssa vielä tarkeni paljain käsin kuvata. Joulukuusen matto pääsi kuvausalustaksi, kun oli tehtävänsä suorittanut.

Nämä virkatut myssyt ovat pussista, jonka hain eräänä työpäivän aamuna, kun virkkaajan työpaikka sattui oman työmatkani varrelle.

Samasta pussista löytyivät nämä myssyt.

Näistä ainakin osa oli saman pussin luomuksia, mutta puuvillamyssyistä en enää ole ihan varma.

Neulottuja ja virkattuja myssyjä.Nämä myssyt ovat lähtöisin makeilta mimmeiltä, Iittalassa olevasta Kulta Suklaasta.

Myös nämä myssyt ovat makeiden mimmejen kätten töitä.

Kun vein myssyt sairaalaan 4A osastolle, oli kiva nähdä myssyjä esillä vapaasti hoidoissa kävijöiden otettavissa. Sopimus on, että kun tulee tarvetta myssyistä, niin ottavat sitten yhteyttä ja laitetaan myssy tempaus vireille.

Viikon käsityöblogien haasteena oli keltainen väri, päätän siis tämän bloggauksen kuvaan, jossa mustassa pipossa on keltaiset raidat.

KIITOS, kaikille teille jotka olette myssyjä tehneet, täällä Hämeessä ja muualla päin Suomen. 

tammikuunterveisin seijap