Tänään ystävänpäivän aattona olemme Mallin kanssa vieneet myssyjä Kanta-Hämeen keskussairaalaan.  Aamulla kun lähdin ajelemaan myssylastin kanssa, myssyjä oli 650 ja kun saavuimme sairaalalle, myssyjä olikin jo lähes 750. Luku 750 tuli varmasti täyteen kun Helka vei vielä omat myssynsä, kun me lähdimme.


IMG_8826-normal.jpg

Toinen toistaan kauniimpia myssyjä, joissa varmasti on monet lämpimät ajatukset virkattu ja neulottu silmukoihin. Pirjon blogista löydät ohjeen noihin Afrikkalaisista kukista virkattuihin myssyihin. Blogia selaamalla löydät myös muiden Pirjon tekemien myssyjen ohjeet. Kannattaa käydä katsomassa ja innostumassa.

Ihastusta sairaalalla herätti myös kuvassa oleva musta myssy, johon on virkattu koriste juomatölkin klipsuista, koriste on kiinni tarranauhalla ja sen saa irti tarvittaessa.


IMG_8828-normal.jpg

Nyt joukossa oli myös suurempia myssyjä ja miehekkäitä myssyjä. Lisäksi väreistä löytyi myös keväisten kirkkaiden värejen lisäksi tummia värejä.

IMG_8791-normal.jpg

Naisenergiaa kortilla ilahduttivat Linnan Martat...

IMG_8792-normal.jpg

... oma korttinsa oli myös Hämeenlinnan Eläkkeensaajien käsityökerholaisilta.

Tietooni on tullut myös, että Pysäkin käsityöpiirissä on myssyjä tehty ja uskon, että monia porukoita, joita en tiedäkään on ollut myssyjen takana. Olisi kiva niistä saada tietoa vaikka kommenttejen kautta, niin voisi lisätä tänne kaikille näkyviin.


Forssan suunnalla myssyjä on tullut vähemmän, mutta uskon, että maaliskuun loppuun mennessä saamme Forssan sairaalaankin myssyjä vietyä.


Kiitollisella mielellä seijap