Myssyily on alkamassa, tänään olen laittanut sähköpostia Hämeenlinnassa Wetterhoffin myymälään, Turengissa Kahvila Poikkeukseen, Tervakoskella Coconutiin ja Riihimäellä Sukkulaan. Jos saan myönteisen vastauksen niin meidän myssyjen palautuspaikkamme ovat tässä. Lisäksi Hämeenlinnassa käyn kysymässä Elämänlangasta, jonne en löytänyt sähköpostia.

Oulussa Seijasisko ja Matleena ovat haastaneet kaikki käsityötaitoiset tekemään yhden myssyn ennen ystävänpäivää, jotta ne voisi viedä sairaaloihin ympäri Suomen ystävänpäivänä. Ehdotukseni onkin nyt, että viemme silloin ensimmäisen erän ja jatkamme kampanjaa maaliskuun loppuun ja pääsiäisen jälkeen sitten viemme loput myssyt.

Seijasiskon blogissa on tulokset suuresta sytomyssy kyselystä. Sieltä voi käydä kurkkaamassa millaisista myssyistä on pidetty. Tuula jo kertoi tulostaneensa Tähdellisen ohjeen itselleen, eli myssyily on alkamassa.

Tämän linkin takaa löytyy Seijasiskon kokoamana ohjeet noihin sytomyssy kyselyssä olleisiin malleihin ja sen lisäksi vielä moniin muihinkin malleihin. Nyt vaan sitten koukut ja puikot suihkimaan.

vuoden ensimmäisen päivän terveisin seijap