Tulin testaamaan Vuodatuksen toimintaa, kun näin että jotkut olivat onnistuneet päivittämään Vuodatus blogejaan. Tässä siis päivitystä. Ette ehkä pääse kommentoimaan, mutta tässä valmiita myssyjä nähtäväksi.


Tämä myssy on Pikeltä, ja ollut jo toista viikkoa välivarastossa, unohtui kuvata kun viimeksi kuvasin myssyjä. Myssyjä on jo aika hyvä määrä.
 
 
 

Nämä myssyt välivarastoituivat Tervakoskelta Coconutista lauantaina. Luulen, että ovat kaikki 13 myssyä saman tekijän puikoilta, nimeä en voi laittaa, kun en tiedä. Kiitos, joka tapauksessa, jos täällä käyt lukemassa.

 
 

Myös nämä myssyt ovat Coconutista. Ensimmäinen trikoomyssy, joka kulkee minun käsieni kautta. Näidenkään tekijä ei ole tiedossani, mutta Kiitos.


 
Tässä edellisen kuvan trikoomyssy käännettynä toisin päin. Kiva idea, tästä vaan mallia ompelijoille.
 
 

 
Tämä myssy on minun puikoiltani. Lankana Novitan uusi kevätlanka Bambu ja mallikin löytyy Novitan sivuilta. Lankaa meni melkein täysi 50 gramman kerä, myssyn paino 47 g. Langat on ostanut Leena-ystäväni, joka ei itse tee käsitöitä, mutta meitä taitaa olla viisi, joille hän on lankoja antanut.

Wetterhoffilla poikkesin perjantaina, siellä on aikamoinen määrä valmiita myssyjä odottamassa, Sukkulaan ajattelin mennä käymään torstaina, kun piipahdan Helsingissä junalla. Sukkulan sijainti Riihimäen aseman vieressä on aivan oivallinen. Elämänlankaan, Hämeenlinnassa, ajattelin kanssa tällä viikolla mennä kurkistamaan myssytilannetta. Turengin kahvila Poikkeuksessa neulotaan keskiviikkona ja uskon, että sinnekin myssyjä ilmaantuu. Itse en pääse keskiviikkona neulomaan, mutta ehkä ehdin myssyt hakemaan.

Elise, joka viime kampanjan aikaan oli yhdyshenkilönä Forssan suunnalla laittoi minulle viestiä. Eliselle terveiset myös blogin kautta. Tällä kertaa Forssassa yhdyshenkilönä on Jaana ja Lankapiste on se myssyjen palautuspaikka.

Oikein neule- ja virkkausrikasta tammikuun viimeistä viikkoa teille kaikille toivottaa seijap Heimolasta