Tänään olivat Turengin markkinat. Hiljainen oli kylätie, mutta meillä Ilonan markkinakahveilla kävi lähes 40 lämmittelijää. Kahden lämmittelijän mukana tuli neljä muovipussillista lankoja. Langoista oli joskus ollut puhetta ja olin jo melekin ne unohtanut. Mukana oli saatekirje, josta nimiä vähän suttasin.

Untitled

Toive oli, että näistä tehtäisiin nimenomaan sytomyssyjä, ja suurin osa langasta varmasti myssyihin sopiikin. Kanta-Hämeen keskussairaalassa ei ole tällä hetkellä myssytarvetta, mutta näistähän voi tehdä myös muualle lahjoitettavia myssyjä.

Untitled

Suurin osa langoista on puuvillalankaa, noista muutamasta mohairkerästä täytyy kehittää jotain muuta kuin sytomyssy. Näitä lankoja voisin toimittaa helposti Janakkala-Hämeenlinna sektorilla, jos jollakin on innostus neuloa tai virkata myssyjä. Jos tunnet kutsumusta myssyilyyn niin laita minulle viestiä, vaikka kommentin kautta. Toiveeni näistä langoista syntyvien myssyjen osalta, että myssyt kuvattaisiin, jotta lahjoittaja näkisi mitä näistä langoista on syntynyt.

Untitled

Palmusununtain terveisin seijap